duhPristup

baner grafik88

Opći uvjeti prodaje

Izjava o kupcu

Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja u našoj Internet trgovini izvrši narudžbu i plaćanje i navede adresu isporuke u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu.

 

Izjava o prodavatelju

Prodavatelj je Teovizija d.o.o.
Kaptol 13, Zagreb
OIB: 32631144978
Uprava: +385 (0)1 4814 819
E-mail: mail02

Veleprodaja i maloprodaja:
Tel.: +385 (0)1 4814 813
Tel.: +385 (0)1 4923 964
Web: www.teovizija.hr

 

Postupak kupovine i dostave

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, maloljetnici i poslovno nesposobne osobe ne mogu vršiti kupnju na daljinu, te korisnički račun u njihovo ime može otvoriti samo zakonski zastupnik ili skrbnik uz predočenje valjane dokumentacije.

Po primitku Vaše narudžbe naš sustav automatski šalje e-poštu sa potvrdom narudžbe. Na ovoj je potvrdi naveden broj narudžbe, naručeni artikli i način plaćanja. Prihvaćanjem Općih uvjeta kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.

Cijene proizvoda dostupnih u web-knjižari Teovizija, kao i cijene popusta i dostave izražene su u kunama (kn) ili eurima (EUR) s uračunatim PDV-om. Valutu možete promjeniti iz kuna u euro ili obrnuto u gornjem lijevom uglu webshopa (screenfoto prikaz ispod).Važeće su one cijene i ostali uvjeti koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe.
Uvjeti screen 001


U cijenu narudžbe nisu uključeni troškovi dostave.

 

Kako naručiti?

Prvo se prijavite, ako ste već registrirani korisnik ili se registrirajte, ako još niste. Registracija je besplatna. Potrebno je upisati osnovne podatke o kupcu da bi se mogla kvalitetno ostvariti isporuka na željenu adresu. Mjesto za registraciju i prijavu je u gornjem desnom djelu web shopa (screenfoto prikaz ispod).
Uvjeti screen 002

Nakon toga pregledajte ponudu. Ako se odlučite za kupnju, izabrani artikl stavite u košaricu. Artikle u košarii možete mijenjati, dodavati ili vaditi iz košarice, te im mijenjati količinu. Ako odlučite kupiti izabrane artikle u košarici, odaberiti opciju NAPLATA.

  • Prvi korak - informacije za naplatu. Prilikom prvog korištenja upisujete svoje podatke. Svaki slijedeći put možete promijeniti zadane podatke ili ih potvrditi. Ukoliko mijenjate adresu primatelja, kućicu „Adresa za isporuku robe je ista“ ostavite praznom. Tada će vam sustav prikazati dodatni formular u koji upisujete adresu dostave. Za druki korak, kliknite na NAPRIJED.
  • Drugi korak - odabir načina dostave. Odaberite željeni način dostave, te kliknite na Naprijed.
  • Treći korak - odabir načina plaćanja. Odaberite jedan od ponuđenih načina plaćanja, uzimajući u obzir ograničenja prilikom plaćanja općom uplatnicom i pouzećem (Dostupno samo za kupce iz Hrvatske!). Prilikom plaćanja kreditnim karticama, transakcija se obavlja preko sigurne veze. Za nastavak kliknite na NAPRIJED.
  • Četvrti korak - provjera podataka i potvrda narudžbe i načina plaćanja. Provjerite sve podatke i potvrdite narudžbu klikom na NAPRIJED.
  • Klikom na NAPRIJED u četvrtom koraku potvrđujete i šaljete nam narudžbu.

 

Zaštita osobnih podataka

Kao kupcu pripadaju Vam sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača. Klikom na tipku »Registriraj me« dajete dozvolu tvrtki Teovizija d.o.o. da u svrhu ispunjavanja ili poštivanja prava iz ugovornog odnosa zaprimi, vodi, održava i upravlja s Vašim osobnim podatcima tijekom ugovornog razdoblja. Teovizija d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca tako što prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Teovizija d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Ukoliko želite da brišemo ili izmjenimo vaše naruđbe i/ili kontakt podatke, molimo kontaktirajte nas na emal: mail02

Klikom na tipku "Zaključi i potvrdi narudžbu" u zadnjem koraku kupnje zaprimit ćemo Vašu narudžbu i o tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom na adresu koju ste naveli prilikom registracije. Sadržaj Vaše narudžbe uvijek možete provjeriti na stranici Narudžbe u tijeku. Imate li bilo kakva pitanja ili poteškoće, slobodno nam se obratite na adresu: mail02 . Klikom na tipku "Zaključi i potvrdi narudžbu" potvrđujete da ste upoznati sa svim prodajno-platnim uvjetima koji su ovdje navedeni, da ste prilikom registracije na njih bili upozoreni te da ih prihvaćate.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite PayMill – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. PayMill osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u PayMill platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu.

Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima PayMill sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) i 3-D Secure... Saznaj više: https://www.paymill.com/en/security

pci3dsecure

 

duhPristup

baner grafik88

Newsletter

 

Kontakt

Teovizija d.o.o. - Kaptol 26, 10 000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 4814 813
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
             Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

velSestraBanerOK

Top