22Ottobre

Knjiga za rujnu jesen: Josip Blažević SAI BABA i/ili ISUS KRIST

Mora li se kršćanin odlučiti za Isusa Krista ili Sai Babu ili kršćanin kojega Isus poziva: Pođi za mnom može istodobno vjerovati i slijediti i Sai Babu?

Knjiga za rujnu jesen: Josip Blažević SAI BABA i/ili ISUS KRIST

Zasigurno su mnogi imali prigodu čuti ponešto o Sai Babi  (informacije su gotovo u pravilu obavijene određenom "mističnošću"), netko je i susreo pojedince koji su "hodočastili" na Istok u Sai Babine krajeve, a većina je - ni kriva, ni dužna - bombardirana brojnim knjigama o Sai Babi, koje najčešće zauzimaju središnje mjesto u izlozima i policama brojnih knjižara.

Tko je, zapravo, Sai Baba? Čime je zaslužio toliku pozornost? Što to propagira i zastupa Sai Baba u svome svjetonazoru da zaokuplja pozornost pojedinaca i u ovom podneblju zapadnokršćanskog svjetonazora? Je li on Bog? Mogu li kršćani biti istinski kršćani, a vjerovati i slijediti Sai Babu? Mora li se kršćanin odlučiti za Isusa Krista ili Sai Babu ili kršćanin kojega Isus poziva: Pođi za mnom može istodobno vjerovati i slijediti i Sai Babu?

Na ta i još brojna druga pitanja u knjizi odgovara fra Josip Blažević. Stoga je knjiga izuzetno korisna za sve koji žele argumentirano riješiti dvojbe o prihvatljivosti Sai Babina nauka, za one koji žele o vjerodostojnoj kristovskoj vjeri poučiti mlađe generacije koje su izložene agresivnim saibabinim emisarima, te za one koji se nađu u prigodi polemizirati sa Sai Babinim sljedbenicima. Knjiga obiluje nizom vrijednih dokumentiranih činjenica i argumenata što je, pored ostalih, uočio i nadbiskup Marin Barišić, koji je o knjzi napisao: Djelo p. Josipa Blaževića pobudit će zasigurno široko zanimanje vjernika, kako onih vjernički "rubnih", tako i svih drugih ljudi dobre volje koji istinski traže i dublje razmišljaju o smislu ljudskog života i naše povijesti.

kupi02

Newsletter

 

Kontakt

Teovizija d.o.o. - Kaptol 26, 10 000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 4814 813
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
             Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

velSestraBanerOK

Top