duhPristup

baner grafik88

24January

Sv. Franjo Saleški, don Bosco i sv. Toma Akvinski - MISLI

Sv. Franjo Saleški,  don Bosco i sv. Toma Akvinski -  MISLI

Godine prolaze i neprimjetno se nižu u lancu jedna za drugom, i kako one traju, tako odmotavaju i naš smrtni život  i privode naše dane kraju. O, kako je neusporedivo ljepša vječnost, jer njezino trajanje nema kraja, a njezini dani nemaju noći! Neka Bog bude prisutan u vašem srcu! Amen! Živio Isus!

07December

Predstavljanje knjige 'FRA ZVJEZDAN, Trag zahvalnosti' autora Stjepana Licea

Predstavljanje knjige 'FRA ZVJEZDAN, Trag zahvalnosti' autora Stjepana Licea

Povodom obilježavanja treće obljetnice Zvjezdanove smrti i u spomen na fra Zvjezdana Linića, knjigu ćemo predstaviti u utorak 13. prosinca 2016. godine, u franjevačkoj crkvi u Zagrebu,  Kaptol 9 s početkom u 19,15 sati.

28October

Preporučamo za studeni

Preporučamo za studeni

Za mjesec studeni preporučamo knjigu Tomislava Ivančića 'DUHOM ZA BOLJI SVIJET' i knjigu autora Anselma Gruena&Magdalene Bogner 'ŽIVOT JE PUSTOLOVINA'.

11August

Teovizijine knjige koje će vam uljepšati ljeto

Teovizijine knjige koje će vam uljepšati ljeto

Predstavljamo naša najnovija izdanja, kao i knjige koje smo ponovo tiskali, jer ste to tražili.... Objavili smo nove knjige Tomislava Ivančića: Svestrana izranjenost čovjeka, Cjeloviti proglas radosne vijesti, Roditelji, učitelji, učenici i Put u novi život. Objavili smo i novu knjigu Lele Crnek na njemačkom jeziku.

13July

Preporučamo za lijepa srpanjska predvečerja....

Preporučamo za lijepa srpanjska predvečerja....

RODITELJI , UČITELJI I UČENICI - Hagioterapija prosvjete, Svestrana izranjenost čovjeka - Hagioterapija izranjenosti, Put u novi život i Začetak i razvoj hagioterapije (na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku), autora Tomislava Ivančića + DIE HAGIOTHERAPEUTISCHE „APOTHEKE“, autorice Lele Crnek....

04July

ZAČETAK I RAZVOJ HAGIOTERAPIJE - Priručnik

ZAČETAK I RAZVOJ  HAGIOTERAPIJE - Priručnik

Besplatno preuzmite PDF priručnik 'Začetak i razvoj hagioterapije' prof. Tomislava Ivančića na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku...... Za sva znanstvena otkrića i sve ljudske djelatnosti nastojimo istražiti početke i korijene iz kojih je to niknulo. Tako i hagioterapija traži svoje početke i saznanja, kako je počela, gdje se razvijala i koji je njezin projekt.

<<  1 2 3 [45 6 7  >>  

duhPristup

baner grafik88

Newsletter

 

Kontakt

Teovizija d.o.o. - Kaptol 26, 10 000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 4814 813
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
             This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

velSestraBanerOK

Top