duhPristup

baner grafik88

Dostava

Na području Republike Hrvatske dostava se obavlja putem poštanske dostavne službe Hrvatske pošte, druge kurirske službe uz prethodni dogovor ili kurirske službe Knjižare Teovizija na području centra grada Zagreba. Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Ako se proizvod koji je upućen Kupcu odnosno Primatelju vrati Knjižari Teovizija jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten e-poštom ili telefonom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod na zahtjev Kupca ponovno dostavi na adresu Kupca odnosno Primatelja
  • da naručeni proizvod preuzme u jednoj od poslovnica Teovizije uz prethodnu telefonsku najavu.

Ako Kupac u roku od 3 dana ne odgovori na e-mail i ne odabere jednu o ponuđenih mogućnosti, odabrani proizvod bit će dostavnom službom ponovno upućen na adresu Kupca. Kada Teovizija putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu odnosno Primatelju, Kupac odnosno Primatelj dužan je preuzeti proizvod potpisom na dostavnici čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen. Teovizija ne odgovara Kupcu odnosno Primatelju za manje ogrebotine na proizvodima koje su nastale kao posljedica dostave robe putem dostavne službe ako ogrebotine ili manji nedostaci ne utječu na osnovna svojstva i uporabljivost proizvoda. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Dužni smo upozoriti da Hrvatska pošta naplaćuje 1,83 % od ukupnog iznosa računa u slučaju plaćanja pouzećem (zbog troškova transfera novca).

Za područja izvan Republike Hrvatske pakiranje, dostava, poštarina i špedicija naplaćuju se prema stvarnim troškovima ovisno o zemlji dostave, a način plaćanja je isključivo kreditnom karticom.

Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, kontaktirat ćemo Vas telefonom ili e-mailom radi dogovora oko isporuke ili eventualnog otkazivanja narudžbe.

Naručene artikle pakiramo i šaljemo na adresu navedenu kao adresa isporuke u narudžbi. Naručeni artikli se mogu preuzeti i na prodajnom mjestu (u tom se slučaju ne obračunava poštarina).

U slučaju narudžbi iz Inozemstva, cijena otpreme se izračunava prema važećem cjeniku Hrvatske Pošte ili (uz prethodnu najavu) odabrane kurirske službe.

Cijena dostave na području Hrvatske:
2 EUR  - Besplatna dostava za narudžbe iznad50 EUR


Cijena dostave van Hrvatske prema državama (prema cjeniku Hrvatske Pošte)::
- EU 1 (Austrija, Belgija, Danska, Nizozemska, Njemačka, Slovenija, Velika Britanija) - 12 EUR
- EU 2 (Češka, Finska, Francuska, Italija, Luksemburg, Mađarska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Španjolska, Švedska) - 16 EUR
- EU 3 (Bugarska, Cipar, Estonija, Grčka, Irska, Latvija, Litva, Malta) - 25 EUR
- EUROPA 1 (Island, Švicarska) - 17.25 EUR
- EUROPA 2 (Albanija, Andora, Armenija, Bjelorusija, BiH, Crna Gora, Gibraltar, Grenland, Guernsej, Kosovo, Lihtenštajn, Makedonija, Moldavija, Monako, Norveška, Otok Man, Ovčji Otoci, Ruska Federacija, San Marino, Srbija, Turska, Ukrajina, Vatikan) - 16 EUR
 - Južna i Sjeverna Amerika - 31 EUR
- Ostale države - 39.82 EUR  

 

Isporuka

Narudžbe koje se šalju pouzećem se otpremaju u najkraćem mogućem roku (4-7 dana). Narudžbe koje se plaćaju uplatom na naš račun otpremamo po vidljivosti uplate na naš račun. Uobičajeni rok za provedbu prijenosa sredstava je jedan radni dan pri uplati u bankama, te dva dana pri uplati u poslovnicama Hrvatske Pošte. Ova informacija je informativnog karaktera i Teovizija d.o.o. ne može biti odgovorna za trajanje prijenosa sredstava u bankovnom sustavu.

Teovizija d.o.o. se obvezuje isporučiti robu u najkraćem mogućem roku. Narudžbe zaprimljene do 12h nastojimo otpremiti isti dan ukoliko su svi artikli na zalihi. U slučaju da neki artikl nije na zalihi, obvezujemo se kontaktirati kupca kako bi mu ponudili alternative (zamjenski artikl, odustajanje od artikla ili odustajanje od cijele narudžbe). Naručene proizvode isporučujemo u roku 4-7 radnih dana. Dostavni rok počinje teći dobivanjem e-mail obavijesti „Vaša narudžba je uspješno predana!“.

Ukoliko je uslijed greške ili previda u Internet trgovini istaknuta kriva cijena, Teovizija d.o.o. zadržava pravo na izmjenu cijene. U slučaju neispravne cijene obvezujemo se informirati vas i ponuditi rješenje situacije – potvrdu ili odustajanje od narudžbe.

U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Pošiljka se šalje na adresu navedenu u narudžbi.

Poštarina unutar republike Hrvatske iznosi 30kn. U slučaju narudžbi vrijednosti iznad 350 kn, troškove dostave za uobičajeni način slanja (Hrv. Pošta – paket) preuzimamo mi.

Teovizija d.o.o. posluje u skladu sa važećim propisima i zakonima Republike Hrvatske. Za ovu Internet trgovinu vrijede slijedeće odredbe Zakona o zaštiti potrošača: članak 3. glava 1. i glava 7. vezano za Ugovor na daljinu.

duhPristup

baner grafik88

Newsletter

 

Kontakt

Teovizija d.o.o. - Kaptol 26, 10 000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 4814 813
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
             Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

velSestraBanerOK

Top