duhPristup

baner grafik88

24Januar

Sv. Franjo Saleški, don Bosco i sv. Toma Akvinski - MISLI

Sv. Franjo Saleški,  don Bosco i sv. Toma Akvinski -  MISLI

Godine prolaze i neprimjetno se nižu u lancu jedna za drugom, i kako one traju, tako odmotavaju i naš smrtni život  i privode naše dane kraju. O, kako je neusporedivo ljepša vječnost, jer njezino trajanje nema kraja, a njezini dani nemaju noći! Neka Bog bude prisutan u vašem srcu! Amen! Živio Isus!

07Dezember

Predstavljanje knjige 'FRA ZVJEZDAN, Trag zahvalnosti' autora Stjepana Licea

Predstavljanje knjige 'FRA ZVJEZDAN, Trag zahvalnosti' autora Stjepana Licea

Povodom obilježavanja treće obljetnice Zvjezdanove smrti i u spomen na fra Zvjezdana Linića, knjigu ćemo predstaviti u utorak 13. prosinca 2016. godine, u franjevačkoj crkvi u Zagrebu,  Kaptol 9 s početkom u 19,15 sati.

28Oktober

Preporučamo za studeni

Preporučamo za studeni

Za mjesec studeni preporučamo knjigu Tomislava Ivančića 'DUHOM ZA BOLJI SVIJET' i knjigu autora Anselma Gruena&Magdalene Bogner 'ŽIVOT JE PUSTOLOVINA'.

11August

Teovizijine knjige koje će vam uljepšati ljeto

Teovizijine knjige koje će vam uljepšati ljeto

Predstavljamo naša najnovija izdanja, kao i knjige koje smo ponovo tiskali, jer ste to tražili.... Objavili smo nove knjige Tomislava Ivančića: Svestrana izranjenost čovjeka, Cjeloviti proglas radosne vijesti, Roditelji, učitelji, učenici i Put u novi život. Objavili smo i novu knjigu Lele Crnek na njemačkom jeziku.

13Juli

Preporučamo za lijepa srpanjska predvečerja....

Preporučamo za lijepa srpanjska predvečerja....

RODITELJI , UČITELJI I UČENICI - Hagioterapija prosvjete, Svestrana izranjenost čovjeka - Hagioterapija izranjenosti, Put u novi život i Začetak i razvoj hagioterapije (na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku), autora Tomislava Ivančića + DIE HAGIOTHERAPEUTISCHE „APOTHEKE“, autorice Lele Crnek....

04Juli

ZAČETAK I RAZVOJ HAGIOTERAPIJE - Priručnik

ZAČETAK I RAZVOJ  HAGIOTERAPIJE - Priručnik

Besplatno preuzmite PDF priručnik 'Začetak i razvoj hagioterapije' prof. Tomislava Ivančića na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku...... Za sva znanstvena otkrića i sve ljudske djelatnosti nastojimo istražiti početke i korijene iz kojih je to niknulo. Tako i hagioterapija traži svoje početke i saznanja, kako je počela, gdje se razvijala i koji je njezin projekt.

<<  1 2 3 [45 6 7  >>  

duhPristup

baner grafik88

Newsletter

 

Kontakt

Teovizija d.o.o. - Kaptol 26, 10 000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 4814 813
E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
             Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

velSestraBanerOK

Top