12Februar

Objavili smo četiri nove knjige

3 nove knjige Tomislava Ivančića + nova knjiga fra Darka Teperta

Objavili smo četiri nove knjige

RELIGIOZNI BOGOVI I BOG - Tomislav Ivančić
U našoj epohi se miješaju religije i vjere, religioznost i ateizam, agnosticizam i sekte, Crkva i crkvene zajednice, New Age i moralni relativizam, ideologije i okultne prakse...

kupi02

 

RIJEČ O MILOSRĐU - Darko Tepert
Molitveno čitanje biblijskih tekstova o milosrđu Najavljujući Svetu godinu milosrđa, u buli Lice milosrđa papa Franjo je ovako napisao: „Otac, ‘bogat milosrđem’ (Ef 2,4), nakon što je objavio svoje ime Mojsiju kao ‘Bog milosrdan i milostiv, spor na srdžbu, bogat ljubavlju i vjernošću’ (Izl 34,6), nije prestao obznanjivati na razne načine tijekom povijesti svoju božansku narav. U ‘punini vremena’ (Gal 4,4), kada je sve bilo uređeno prema njegovu planu spasenja, poslao je svoga Sina rođena od Djevice Marije da na konačan način objavi svoju ljubav prema nama. Tko vidi njega, vidi Oca (usp. Iv 14,9). Isus iz Nazareta, svojom riječju, svojim djelima i cijelom svojom osobom, objavljuje Božje milosrđe“ (Lice milosrđa, 1).

kupi02

 

 

OZDRAVIMO SUVREMENI BRAK - Tomislav Ivančić
Brak i obitelj su središte čovječanstva, srce društva, kolijevka svakog čovjeka. U braku i obitelji se rađa i odrasta čovjek. A o čovjeku ovisi sudbina prirode i svijeta, dobro i zlo, rat i mir, zdravlje i bolest, smrt i život. Obratimo čovjeka za dobro i pravdu i cijela će povijest krenuti putovima razumijevanja, povjerenja, mira i zdravlja. Čovjek je u pitanju.

kupi02

 

 

OBRAĆENJEM DO DUŠEVNOG ZDRAVLJA - Tomislav Ivančić
Korizma je dragocjeno razdoblje crkvene godine. Ona čovjeku omogućuje da u vjeri raste. Dok Božić, Uskrs i Duhove slavimo, dotle korizmu živimo. Korizma je poznata po odricanju. Odricanje grčki znači askeza, a to je neka vrsta spoznaje ili slobode, ili vježba, vježbanje, uvježbavanje.

kupi02

 

Newsletter

 

Kontakt

Teovizija d.o.o. - Kaptol 26, 10 000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 4814 813
E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
             Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

velSestraBanerOK

Top