25Lipanj

Moira Noonan - DUHOVNE OBMANE, Vodič za prosuđivanje suvremene duhovnosti.

Američka katolička spisateljica MOIRE NOONAN, u novoj knjizi Duhovne obmane, piše o protukršćanskim lažnim duhovnostima u zapadnokršćanskoj civilizaciji.

Moira Noonan - DUHOVNE OBMANE, Vodič za prosuđivanje suvremene duhovnosti.

Nakladnička tvrtka Teovizija prije dvije godine objavila je knjigu IZBAVLJENA IZ TAME, Američanke Moire Noonan, a ovih dana „svjetlo dana“ je ugledala i njezina druga knjiga DUHOVNE OBMANE, Vodič za prosuđivanje suvremene duhovnosti.

Udaljivši se od katoličkih obiteljskih korijena američka katoličke spisateljica MOIRANOONAN dotaknula je dno dna svih mogućih sekti, ezoterija, magija, harekrišni, saibaba, crnih misa, vidovnjaštva... popevši se kao generalica na hijerarhijski vrh piramide zla u svjetskim strukturama. Spas i povratak kršćanstvu svojedobno je našla kod našega p. Filipa Palića u Međugorju. O ostalim detaljima na stranicama knjige IZBAVLJENA IZ TAME.

Knjiga joj je prevedena i objavljena na nekoliko svjetskih jezika.

Autorica već godinama putuje svijetom i svjedoči o svom životu i svojim iskustvima. Prije dvije godine bila je u Zagrebu i svjedočila u desetak župa širom Hrvatske, imala emisije na Radio Mariji i Hrvatskoj televiziji, razgovor objavljen u Glasu Koncila itd.

U Zagreb je ponovno došla 7.listopada i ostaje do dvadesetoga u mjesecu.U tom periodu organiziramo njezina svjedočenja po župama i školama. Raspored njezinih svjedočenja i predstavljanja knjiga možete vidjeti na našoj početnoj WEB stranici.

Ono što je najvažnije: svjedočenje i knjige neprocjenjivo su korisni za mlade, jednako kao i za roditelje koji imaju djecu, unučad...da ih poučavaju da ne skrenu na puteve zla, a ako su već zabrazdili da se vraćaju istinskom izvoru života, što prije to bolje.

KupiKnjiguU njezinoj novoj knjizi DUHOVNE OBMANE  temeljito razotkriva sve negativnosti New Age i nasrtaju tog pokreta na Katoličku crvku, yoge, reikia, thai quia i ostalih istočnjačkih praksi, koje uzimaju sve više prostora na Zapadu osobito, ali, na žalost, i u našoj domovini. Piše o pogubnosti sinkretizma, utjecaju budizma, hinduizma, istočnjačkih okultnih praksa, kršćanskoj kontemplaciji nasuprot istočnjačkim meditacijama itd., itd.... Piše, dakle, o gotovo svim lažnim duhovnostima suvremenog Zapada.

Stoga knjigu, kao izuzetno korisnu, rado preporučamo.

 

Newsletter

 

Kontakt

Teovizija d.o.o. - Kaptol 26, 10 000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 4814 813
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
             Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

velSestraBanerOK

Top